header afb

  • Home
  • Noutati
  • Gala ARBC editia a IV-a 2019, eveniment de marca al industriei brokerajului de credite

Povestea editiei cu numarul 3 a Galei Brokerilor de Credite

Alliance Finance Broker, în calitatea sa de membru al Asociației Române a Brokerilor de Credite, a celebrat în cadrul Galei organizate de BeLoved Events pe 21 martie 2018 la Le Château – Castelul din inima capitalei, 10 ani de existență ai ARBC dedicați Experienței, Excelenței și Viitorului în Servicii Financiare.

       Ca în fiecare an, ne-au fost alături parteneri din industria financiar-bancară, societăți financiare nebancare, Banca Națională a României, Asociația Română a Băncilor, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, presă și clienți.

În cadrul Galei, Asociația Română a Brokerilor de Credite a prezentat rezultatele din 2017 și a premiat cele mai bune produse de creditare, cele mai bune bănci și societăți financiare nebancare, dar și cele mai bune initiative și programe de educație financiară, toate contribuind la creșterea calității serviciilor financiare oferite clienților săi.

Liviu Andrei, vicepresedinte al Asociației Române a Brokerilor de Credite și managing partner Alliance Finance Broker, a acordat Băncii Comerciale Române premiul Banca Anului, în urma voturilor celor 450 de membri ai ARBC, conform propriilor experiențe și a feedback-ului primit din partea clienților, pe tot parcursul anului 2017, nominalizații acestei categorii fiind: Alpha Bank, BCR și Idea Bank.

Felicităm pe această cale toți partenerii și colaboratorii nominalizați și premiați în cadrul Galei de anul acesta și asteptăm cu încredere și interes evoluția sistemului financiar-bancar pe parcursul anului 2018. Celelate premii au fost:

  • Cea mai bună rețea (nominalizări: BCR, Unicredit Bank România , OTP Bank România). Câștigător: Unicredit Bank România
  • Cel mai bun flux (nominalizări: Alpha Bank, Garanti Bank, IDEA:BANK). Câștigător: IDEA: BANK
  • Cel mai bun credit de nevoi personale (nominalizări : Cetelem – BNP Paribas Group, IDEA:BANK, Credit Agricole). Câștigător: Cetelem – BNP Paribas Group
  • Mereu aproape de brokeri (nominalizări: Alpha Bank, BCR, IDEA:BANK).  Câștigător: Alpha Bank
  • Cea mai spectaculoasă revenire (nominalizări: BCR, OTP BANK, Unicredit Bank). Câștigător: OTP BANK
  • Cel mai bun credit ipotecar (nominalizări: BCR , Alpha Bank, Garanti Bank). Câștigător: Garanti Bank
  • Premiul special pentru educație financiară: Asociația Română a Băncilor (ARB).

Trofeul acordat acestora, marca definitiva a evenimentului industriei brokerilor din Romania, reprezinta intelepciunea, echilibrul si rabdarea – bufnita atotstiutoare -, atribute obligatorii ale unui broker dedicat, implicat si profesionist.

Pes curt, Le Chateau, sau Castelul din mijlocul orasului, a gazduit un eveniment de inalta tinuta, care a marcat totodata si aniversarea de 10 ani a asociatiei brokerilor.

Ne-au fost alaturi, ca sponsori si parteneri de eveniment, banci (OTP Bank, Alpha Bank si Idea:Bank , BCR Erste)), Cetelem si Unicredit Bank (responsabilitate sociala), companii de telecomunicatii (Telekom).

Le multumim tuturor si la buna revedere in 2019, la editia a IV-a, a Galei ARBC.