header afb

Franciza

franciza alliance finance brokerVrei sa ai propria ta afacere si in acelasi timp sa te bazezi pe experienta unor profesionisti?
Acum ai sansa sa te alaturi echipei ALLIANCE Finance Broker!
Cu o vechime de peste zece ani in domeniul brokerajului bancar, managerii AFB au deja experienta formarii si administrarii retelei de tip franciza.

 


Ce inseamna sa fii partener AFB?


• colaborezi, în zona ta de actiune – oraș, judet – cu toate bancile si institutiile financiare reprezentate contractual de AFB.
• AFB iti va asigura training de produse si vanzari pentru angajati
• Departamentul de Suport si Asistenta Vanzari, creat special pentru a sustine dezvoltarea partenerilor AFB, va fi zilnic in legatura cu biroul tau si te va ajuta sa gasesti solutii la toate cerintele clientilor.
• Vei primi zilnic aplicatii pentru credite postate pe site-ul www.afb.ro de persoane din judetul tau.
• Echipa ta, impreuna sau fiecare pe cont propriu, va avea sansa sa participe si sa castige premii importante la concursurile periodice promovate de AFB pentru parteneri.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a deveni partener AFB?


• Pentru noi conteaza mai mult caracterul, decat experienta in domeniu. Ne dorim parteneri de incredere, pe care sa ne putem baza. Know-how-ul ti-l furnizam noi, tu trebuie doar sa iti doresti foarte mult sa inveti, sa acumulezi informatii.
• In primul rand trebuie sa fii pegatit pentru multa munca. La inceput va fi greu, dar tocmai din acest motiv ai apelat la AFB - sa te ajute sa-ti dezvolti propria ta afacere sub umbrela sa protectoare. In aceasta domeniu rezultatele spectaculoase vin dupa doua, trei luni, asta daca nu esti foarte norocos si treci pe profit inca din prima luna.
• Ai deja o firma? Daca nu, infiintezi una exact pe specificul cerut de banci pentru brokerii de credite, cu ajutorul nostru. Acceptam doar SRL, nu PFA sau alte forme.
• Spatiul in care se va desfasura activitatea este important, dar nu atat de important ca oamenii care-l folosesc. Sfatul nostru este sa cautati un spatiu decent, intre 30 si 70 mp, nu neaparat in piata centrala a orasului. Lucram cu bancile, dar nu vrem sa concuram cu ele. Serviciile noastre sunt complementare si aduc valoare adaugata produselor oferite de banci.
• Este bine sa ai cel putin un laptop in sediu, pe langa celelalte calculatoare fixe. Deplasarile la clienti sunt dese si necesare si nu e putin lucru sa-i faci calcule la douasprezece banci unui client important chiar in biroul lui.
• Pentru ca ne dorim parteneri puternici inca de la inceput, nu va percem o taxa de intrare in reteaua de franciza.
Asteptam sa ne contactezi pentru a afla toate avantajele deschiderii unei francize sub umbrela AFB!

CONTACT

Liviu ANDREI
Mobil: 0723.156.990 
Telefon/fax: 031.402.79.27 / 0378.104.592 
Email: liviu.andrei @ afb.ro