header afb

Despre Noi

Cine suntem?

despre noi articolCel mai bun exemplu de seriozitate, profesionalism si atitudine orientata catre client din piata brokerajului bancar din Romania, avand la baza experienta de peste saisprezece ani in acest domeniu a doi dintre fondatorii societatii: Liviu Andrei si Marius Hopinca.

Infiintata in iunie 2009, intr-o perioda neagra pentru economia romaneasca, ALLIANCE Finance Broker inseamna un pariu curajos, dar castigat, pentru piata de brokeraj de credite!

In activitatea desfasurata, ne bazam pe o echipa de profesionisti, exclusiv persoane cu studii superioare sau studenti in domeniile adiacente activitatii noastre: economisti, juristi, experti in comunicare si vânzari.

ALLIANCE Finance Broker este membru al Asociatie Romane a Brokerilor din Romania (ARBC), prin intermedul careia promoveaza integritatea, profesionalismul si confidentialitatea in relatia cu partenerii si clientii. ARBC este singura asociatie profesionala din Romania care reglementeaza activitatea institutiilor de brokeraj de credite si este vocea acestei industrii.


Ce ne recomanda?

Credite intermediate in valoare de peste 400 milioane lei!

Mai mult de 2.000 de familii si-au cumparat o casa cu ajutorul nostru!

Experienta de peste 16 ani in domeniu a managerilor care conduc AFB!

Clientii nostri nu au nevoie de refinantari! Le oferim cele mai bune variante de creditare pe termen lung!

Cu ce ne ocupam?

În baza unor contracte de parteneriat încheiate cu 15 banci de prestigiu si institutii financiare non-bancare, ALLIANCE Finance Broker faciliteaza obtinerea unei game largi de produse destinate persoanelor fizice si juridice, începând cu credite de nevoi personale, credite cu garantie, credite imobiliare sau credite de constructie, credite de refinantare si creditele acordate prin programul prima casa si continuand cu depozite, conturi curente, carduri de credit sau salarii, overdraft si internet banking.


Ce facem pentru Dumneavoastra?

VA OFERIM, GRATUIT, CEA MAI SIMPLA SI COMODA CALE DE A OBTINE UN CREDIT!


• punem la dispozitia dumneavoastra un profesionist care va va oferi, gratuit, toate informatiile necesare in vederea obtinerii unui credit
• ne deplasam la dumneavoastra si la institutiile financiare, ori de cate ori este nevoie pentru ca dumneavoastra sa evitati aglomeratia si drumurile repetate la banca, unde va trebui sa ajungeti doar pentru semnarea contractului de credit
• realizam pentru dumneavoastra un scoring preliminar
• va prezentam comparatii obiective între produsele mai multor banci si cele mai bune solutii de creditare, adaptate nevoilor dumneavoastra
• va informam cu privire la conditiile necesare pentru acordarea unui credit
• va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie de finantare,
• va asistam la completarea cererilor si documentatiei necesare pentru creditul de care aveti nevoie
• ne asiguram ca dosarul este complet înainte sa ajunga la banca aleasa de dumneavoastra, astfel încât acesta sa îndeplineasca toate conditiile pentru a fi aprobat.
• depunem si sustinem dosarul la banca, unde va fi analizat în cel mai scurt timp
• negociem pentru dumneavoastra termenii contractului de creditare
• va informam când trebuie sa va prezentati la sucursala bancara aleasa, unde nu faceti altceva decât sa semnati contractul de credit si sa intrati în posesia banilor.

Care este obiectivul nostru?

Obiectivul principal pentru ALLIANCE Finance Broker este educarea publicului si asistarea acestuia in vederea alegerii celor mai bune solutii financiar bancare de pe piata.


ALLIANCE Finance Broker are deasemenea ca obiectiv dezvoltarea rapida la nivel national, atat prin sistem franciza cat si prin agentii proprii, pentru a fi cat mai aproape de dumneavoastra.


Avand in vedere ca peste 85% dintre clientii nostri provin din recomandari primite de la fosti clienti, multumiti de serviciile AFB, facem tot posibilul pentru a pastra si imbunatati aceasta traditie!

Fondatori

Marius Hopinca

Marius Hopinca

Managing Partner
Liviu Andrei

Liviu Andrei

Managing Partner
Vice Presedinte A.R.B.C.