ALLIANCE

         FINANCE

             BROKER
Convertor valutar

Curs bnr 2017-02-22
EUR
CHF
USD
4.5217
4.2519
4.3066

Cotatii oficiale 2015-07-23
Euribor
Libor
Robor
1M -0.019 1M -0.808 1M 1.29
3M 3M 3M
6M 0.049 6M -0.784 6M 1.53
12M 12M 12M

Cine suntem?

Proiectul ALLIANCE Finance Broker este cel mai bun exemplu de seriozitate, constanta si profesionalism in piata brokerajului bancar din Romania si are la baza experienta de peste unsprezecezece ani in acest domeniu a doi dintre fondatorii societatii: Liviu Andrei si Marius Hopinca.

Infiintata in iunie 2009, intr-o perioda neagra pentru economia romaneasca, ALLIANCE Finance Broker inseamna un pariu curajos, dar castigat, pentru piata de brokeraj de credite. Tocmai acum, cand imprumuturile se obtin tot mai greu, se simte mai mult nevoia de consultanti specializati, care va pot ajuta in alegerea si obtinerea celei mai potrivite solutii de finantare.

În baza unor contracte de parteneriat încheiate cu 19 bănci de prestigiu şi instituţii financiare non-bancare, ALLIANCE Finance Broker facilitează obţinerea unei game largi de produse destinate persoanelor fizice şi juridice, începând cu depozite, conturi curente, carduri de credit sau salarii, overdraft, internet banking, şi până la credite de nevoi personale, credite cu garanţie, credite imobiliare sau de construcţie, credite de refinanţare şi credite acordate prin programul prima casă.

ALLIANCE Finance Broker nu percepe comision clientilor, activitatea noastra fiind platita exclusiv de banci, conform contractelor de parteneriat existente.

In activitatea desfăşurata, ne bazam pe o echipa de profesionişti, exclusiv persoane cu studii superioare sau studenţi in domeniile adiacente activitatii noastre: economişti, jurişti, experţi in comunicare si vânzări.

Practic, consultanţii noştri financiari vă vor informa cu privire la condiţiile necesare pentru acordarea unui credit şi vă vor ajuta in alegerea celei mai bune soluţie de finanţare, adaptată nevoilor dumneavoastră.

Veţi fi asistat la completarea cererilor şi documentaţiei necesare pentru creditul de care aveţi nevoie şi ne vom asigura că dosarul este complet înainte să ajungă la banca aleasă de dumneavoastră, astfel încât acesta să îndeplinească toate condiţiile pentru a fi aprobat. Noi vom depune şi vom susţine dosarul la bancă, unde va fi analizat în cel mai scurt timp. Dumneavoastră veţi fi informat telefonic de consultanţii noştri despre când va trebui să vă prezentaţi la sucursala bancară aleasă, unde nu faceţi altceva decât să semnaţi contractul de credit şi să intraţi în posesia banilor.

Ce oferim în plus faţă de o bancă?

CEA MAI SIMPLĂ ŞI COMODĂ CALE DE A OBŢINE UN CREDIT !

• Un consultant financiar aflat exclusiv la dispoziţia dumneavoastră, care vă va oferi prin competenţă şi răbdare toate informaţiile de care aveţi nevoie;

• Comparaţii obiective între produsele mai multor bănci, recomandarea produsului din piaţă cel mai bine adaptat nevoilor dumneavoastră;

• Consultanţii noştri se pot deplasa la dumneavoastră pentru a vă oferi informaţiile de care aveţi nevoie şi pentru întocmirea documentaţiei de credit;

• Interesul nostru coincide cu al dumneavoastra: aprobarea creditului in cele mai bune conditii pentru client.

• Peste 80% dintre clientii nostri provin din recomandari primite de la fosti clienti, multumiti de serviciile AFB. Ne bucuram si in fiecare zi facem tot posibilul pentru a pastra si imbunatati aceasta traditie;

Evitaţi aglomeraţia şi drumurile repetate la bancă, unde va trebui să ajungeti doar pentru semnarea contractului de credit

Obiectivul principal pentru ALLIANCE Finance Broker este dezvoltarea rapida la nivel national atat prin sistem franciza cat si prin agentii proprii.

Experienta ne-a invatat ca in acest domeniu conteaza enorm profesionalismul, seriozitatea si atitudinea pro-client. Aceste caracteristici vor sta, fara indoiala, la baza dezvoltarii ALLIANCE Finance Broker !